Απόφοιτοι 1981

Με μεγάλη χαρά λίγες ώρες πριν την χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση ενός δευτέρου air condition στο θέατρο του συλλόγου.

Είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και αγάπης από μια υπέροχη ομάδα συμμαθητών του αποφοίτησαν το 1981, ο συντονιστής της ομάδας έγραψε:

Θέλω να ενημερώσω όλα τα παιδιά της αγαπημένης μας παρέας πως το air condition για τα παιδιά του Συλλόγου για το οποίο συγκεντρώναμε χρήματα αγοράστηκε και θα τοποθετηθεί στην αίθουσα των παιδιών αύριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες μας για την υπέροχη αυτή πράξη αγάπης, ΔΕΝ γράφω ονόματα, υποθέτω πως όλοι μας συνεισφέραμε κατά το μέτρο του δυνατού, ο κάθε ένας από εμάς από το περίσσευμα ή καλύτερα το υστέρημά του. ΟΜΩΣ ΕΝΑ όνομα θέλω και θα το αναφέρω γιατί αξίζει όχι μόνο του ευχαριστώ μας αλλά και την αγάπη μας γιατί χωρίς αυτόν η προσπάθειά μας δεν θα είχε αποτέλεσμα.

Το μεγάλο ευχαριστώ ΟΛΩΝ ΜΑΣ στον Δημήτρης Μαλέλη στην Ναύπακτο που επωμίστηκε μεγάλο βάρος της προσπάθειάς μας και αν και μακριά από τον Λόφο μας, βρίσκεται πάντα τόσο κοντά σε όλους μας.

Ευχαριστούμε Δημήτρη!